Σπανάκης: “Χαρούμενος και τυχερός που επιστρέφω στον Δία”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία του με τον Δία παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Γιώργος Σπανάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Δία, ενώ μίλησε για ταύτιση απόψεων με την νέα διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα ανέφερε τους στόχους του για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και τυχερός που από την νέα σεζόν μετά από πολλά χρόνια θα είμαι και πάλι μέλος της οικογένειας του Α.Ο ΔΙΑΣ.

Θελω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Σμαραγδάκη Νικήτα την νέα διοίκηση της ομάδας για την επιμονή στο πρόσωπο μου να αναλάβω τα ηνία του Δια και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση για το σχεδιασμό και το μέλλον της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος με τις καταστάσεις που βρίσκω στο σωματείο και με το όραμα των ανθρώπων που απαρτίζουν τον Δια.

Βέβαια θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και φυσικά εννοώ να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των φιλάθλων του Δια και να κάνουμε περήφανους τους κατοίκους των περιοχών Βασιλείων , Αγίου Βλαση και Αγίου Σίλα .

Θα στηριχτούμε στον περσινό κορμό ενσωματώνοντας με κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά και με νέους ταλαντούχους έχοντας όρεξη για ποδόσφαιρο να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα ξεκινώντας την σκληρή δουλειά την 4 Αυγούστου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook