Ο Μανώλης Φρουδάκης στον Athletic Radio 104.2: “Μου έλειψε η δουλειά στους πάγκους”

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή του Μανώλη Θέμελη στον Athletic Radio 104.2 ο μέχρι πρότινος προπονητής της Δαμάστας Μανώλης Φρουδάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει φάει με το κουτάλι τους πάγκους των τοπικών πρωταθλημάτων μίλησε για την Τριτωνία και τις εντυπωσιακές ανόδους αλλά και το πέρασμα του από την Δαμάστα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ που αναμένεται να είναι από τα κορυφαία των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε με τον Athleticradio 104.2:

Για την απομάκρυνση του από τους πάγκους:  “Για προσωπικούς λόγους δεν ασχολήθηκα να βρω ομάδα μετά την φυγή μου από την Δαμάστα. Ξεκουράστηκα και είδα ότι μου λείπει αυτό με τα γήπεδα και πιστεύω να είμαι σύντομα και πάλι στους πάγκους”.

Για τα χρόνια που βρισκόταν στην Τριτωνία: “Στην Τριτωνία έκανα τεσσάρα πολύ καλά χρόνια. Έκανα φίλους, γνώρισα καλούς ανθρώπους που ακόμα συνεχίζω να κάνω παρέα. Όταν πήγα εκεί πήρα την ομάδα από αγώνες τις παραμονής και την ανέβασα Α1. Έχω να θυμάμαι μόνο ωραίες στιγμές από την ομάδα του Αστριτσίου και εύχομαι να συνεχίσει να πηγαίνει καλά”.

Για την Δαμάστα: “Πήγα σε μια ομάδα με φιλοδοξίες Έφυγα με ψηλά το κεφάλι άφησα, αφού η ομάδα ήταν πρώτη στην βαθμολογία της Α2 ΕΠΣΗ και ήταν στους 8. Παράλληλα ήμασταν μια ομάδα που είχε την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Με στεναχώρησε η αποχώρηση μου αφού είχαμε φτιάξει καλά αποδυτήρια και καλή ομάδα.  Όταν φτιάχνεις κάτι και δεν το τελειώνεις στεναχωριέσαι. Πιστεύω στον εαυτό μου, είμαι άνθρωπος που θέλει το τέλειο και θα πηγαίναμε καλά, όμως κάποιοι λόγοι δεν βοήθησαν να το τελειώσουμε”.

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: “Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερο, αφού υπάρχει αρκετά καλό υλικό και πιστεύω θα γίνει ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα. Έτσι όπως το βλέπω θα είναι δύο ταχυτήτων αφού ΠΑΟΚ, Δαμάστα, Αλμυρός, ΠΑΝΟΜ, Ρωμανός θα έχουν τον πρώτο λόγο βάση μεταγραφών”. 

Για την φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ:Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό που είχε διακυμάνσεις. Να συγχαρώ τον Πόρο που είχε μια αξιοπρεπή πορεία και παρότι βρέθηκε 3ος 4ος κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Είδαμε στο ματς με τις Μοίρες τον πρόεδρο να παίρνει μια σπάνια απόφαση για τα δεδομένα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια”.

Για την εικόνα των προπονητών: “Δεν μπορώ να κρίνω τους συναδέλφους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θέλει σοβαρότητα και διάβασμα το επάγγελμα αυτό. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις. Πιστεύω αν φτιάξεις τα αποδυτήρια θα είσαι πάντα στην κορυφή. Ο Πετράκης Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα αφού οι γνώσεις του είναι τρομερές και από ποδοσφαιριστής έλεγες πως θα πάει ψηλά στο προπονητικό κομμάτι”.

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη: “Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον Λευτέρη για τα νέα του καθήκοντα. Είναι ένα δύσκολο πόστο, ωστόσο πιστεύω πολύ στις ικανότητες του αφού αγαπάει τον αθλητισμό και θέλει όλα να είναι τέλεια. Του εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook