Ανακοίνωσε Στρατάκη η Δαμάστα

Μετά το φιλικό των νεοφώτιστων στην Α1 ΕΠΣΗ με τον Ηρόδοτο η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Στρατάκη.

Όπως σας ενημερώσαμε το απόγευμα η διοίκηση της Δαμάστας είχε έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού και πλέον έγινε επίσημο με την ανακοίνωση της.

Η ανακοίνωση:

Με μεταγραφικές εξελίξεις συνοδεύτηκε το σημερινό φιλικό της Δαμάστας στη Νέα Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Στη διάθεση του Μανόλη Σουτζή βρίσκεται πλέον και ο 22χρονος μεσοαμυντικός (γεν. 1997) Γιώργος Στρατάκης, ο οποίος μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Δαμάστας, αγωνιζόμενος στο β’ ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης.

Ο Στρατάκης πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Γιούχτα ενώ ακολουθούσε κανονικά μέχρι τώρα την προετοιμασία με τους Αρχανιώτες αλλά εν τέλει λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες πήρε μεταγραφή για την Δαμάστα. Πριν τον Γιούχτα, ο Στρατάκης αγωνιζόταν στον Ανθεστίωνα ενώ σε μικρότερη ηλικία γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο, όπου πέρασε σχεδόν απ’ όλες τις ομάδες υποδομής του Εργοτέλη. Η διοίκηση της Δαμάστας τον καλωσορίζει στην οικογένεια του σωματείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook