Καυστική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίου Ηρακλείου

Mεταξύ άλλων αναφέρει οτι η Κρητική Διαιτησία δέχεται “οχετό μίσους και λάσπης”.

Η ανακοίνωση του ΔΣ/ΣΔΠΗ: 

“Με αποστροφή και απέχθεια παρακολουθούμε τον οχετό μίσους και λάσπης εναντίον της Κρητικής διαιτησίας και των θεσμών της από κάποιους, πολλαπλά αποτυχημένους στο είδος τους, άνανδρους, που νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από ανώνυμες στήλες στον τοπικό έντυπο τύπο.

Εμείς οι οργανωμένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου στέλνουμε μήνυμα σε αυτούς που σαν ανθρωπάκια κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.

Πρώτον. Σας ξέρουμε. Όλοι σας ξέρουν και όταν έρθει η ώρα θα λογοδοτήσετε. Δεύτερον δεν θα σας ακολουθήσουμε στον παραλογισμό και την κατάντια σας. Τρίτον σας παραδίδομε στην κρίση και κατακραυγή όλου του Αθλητικού κόσμου του Ηρακλείου αλλά και όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης της χώρας για όσα κάνετε και γράφετε, μέσα στον πανικό σας και την κατάντια σας, εναντίον συναδέλφων μας διαιτητών εν ενεργεία και μη.

Παρεμπιπτόντως τα ‘’γραμμάτια’’ είναι άλλων …εφεύρεση, ψάξτε το στο ‘’σπίτι σας ’’ και στην ‘’γειτονιά σας’’.

Και τέλος καιρός είναι να βγάλετε εντελώς την ‘’κουκούλα’’. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχετε πλέον μείνει μόνοι και γραφικοί.

Η καλύτερη πλέον προσφορά σας στον αθλητισμό και στους εαυτούς σας είναι να πάτε σπίτια σας. Ίσως έτσι γλυτώσετε το τομάρι σας από τις διαφαινόμενες και επερχόμενες κλήσεις σας από την δικαιοσύνη.

Γιατί δυστυχώς για αυτούς που ως δια μαγείας εξαφανίζουν κάποια ‘’επικίνδυνα’’ σχόλια όπως για παράδειγμα κάποιου διαδικτυακού φίλου με αρχικά ΒΜ ο οποίος ονομάτιζε τους αποδέκτες των σχολίων , θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η αρχική ανάρτηση με τα σχετικά ‘’φωτογραφικά’’ στιγμιότυπα είναι στην διάθεσή μας.

Από το ΔΣ του ΣΔΠΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook