Αθανασάκης: “Να κοιτάξουμε στα μάτια τον Δία”

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Δία μίλησε στο athleticradio.gr ο βοηθός προπονητή Μαρίνος Αθανασάκης.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε πως γίνεται μια σκληρή δουλειά όλο το καλοκαίρι, λέγοντας για το ματς κυπέλλου με τον Δία.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα για τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα που θα είναι για πρώτη χρονιά στην Β’ ΕΠΣΗ.

Όσα ανέφερε:

Για την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας μας θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους. Τώρα για την ομάδα μας γίνεται μια ωραία και σωστή δουλειά από όλα τα παιδιά νικήσαμε όλα τα φιλικά δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και παρά της απουσίες θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο μας ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας και μια πολύ καλή ομάδα όμως στόχος μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι χωριστά και να προσπαθούμε για την νίκη .

Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος . Στόχος μας είναι να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα σαν νεοφώτιστοι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το κύπελλο και εγώ και ο κύριος Τσέρος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γίνει αυτό και θέλουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα να χειροκροτήσει την προσπάθεια των παιδιών για αυτό το λόγο καλούμε όλο το κόσμο την Τετάρτη να δώσει ένα δυνατό παρόν στο γήπεδο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook