ΑΟΤ: Η μόνη ομάδα με δύο ισοπαλίες

Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχοντας στόχο μια καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Τα πρώτα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά, ωστόσο θέλει ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο λόγος για το Τυμπάκι. Η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη είναι η μόνη στην κατηγορία που μετράει δύο ισοπαλίες στις πρώτες δύο αγωνιστικές δείχνοντας έτσι την σταθερότητα της αλλά και τα κενά που αντιμετωπίζει.

Στην πρώτη αγωνιστική έδειξε πολύ καλή εικόνα κόντρα σε μια ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 έδειξε την ψυχή και το… τσαγανό ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Την προηγούμενη Κυριακή τώρα έγινε το διαφορετικό, αφού προηγήθηκε στην έδρα της πάλι με 2-0, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ με την Τριτωνία να ισοφαρίζει σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έχει ξεκινήσει σίγουρα καλύτερα από πέρυσι, ωστόσο θέλει ακόμα δουλειά προκειμένου να κρατάει τα υπέρ της αποτελέσματα σε τέτοια ματς,  αν θέλει να κάνει καλύτερη χρονιά.

Παρόλα αυτά το Τυμπάκι έχει ένα στατιστικό που δεν το έχει άλλη ομάδα στην κατηγορία φέτος αφού μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook