Ο Βοσκάκης στο Δίας – Γούβες!

Δεκτό έκανε το αίτημα της ΕΠΣΗ η ε Επιτροπή διαιτησίας Ρεθύμνου, βάζοντας μάλιστα “Σουπερλιγκάτο” διαιτητή σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Βοσκάκης, που έχει διευθύνει αρκετά παιχνίδια Super League θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης ανάμεσα στον Δία και τις Γούβες, με βοηθούς τους Βλαχάκη Γιώργο και Χονδρογιάννη Αλέξανδρο.

Στο  ματς των Ελπίδων με τους Κουνάβους, που δεν είχαν γίνει ακόμα γνωστοί οι διαιτητές, άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο  Γρύλλης Μανώλης.

Η ανακοίνωση της ΕΔΡ:

Η Ε.Δ. Ρεθύμνου έκανε αποδεκτό το αίτημα της Ε.Δ. Ηρακλείου για ορισμό Διαιτητών σε αγώνες Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος του ΣΔΠΡ κ. Βοσκάκης Μιχαήλ, θα διευθύνει τον αγώνα Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ μεταξύ των ομάδων ΔΙΑΣ – ΠΑΟ ΓΟΥΒΩΝ την Κυριακή 29 – 09 – 2019, με ώρα έναρξης 16:00 μ.μ., έχοντας Α΄ Βοηθό Διαιτητή τον κ. Βλαχάκη Γεώργιο και Β΄ Βοηθό Διαιτητή τον κ. Χονδρογιάννη Αλέξανδρο.

Επίσης, το μέλος του ΣΔΠΡ κ. Γρύλλης Εμμανουήλ, θα διευθύνει τον αγώνα Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣΗ μεταξύ των ομάδων ΕΛΠΙΔΕΣ – ΚΟΥΝΑΒΟΙ την Κυριακή 29 – 09 – 2019, με ώρα έναρξης 16:00 μ.μ., έχοντας Α΄ Βοηθό Διαιτητή τον κ. Καραγιαννόπουλο Θωμά και Β΄ Βοηθό Διαιτητή τον κ. Ψωφάκη Θεόδωρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook