Στάζει… μέλι για την φιλοξενία των Μοιρών

“Φιλοξενίες όπως αυτή των Μοιρών τιμούν το τοπικό ποδόσφαιρο”, αναφέρει η Δαμάστα.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Δαμάστας:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας σε όποια έδρα κι αν έχει αγωνιστεί φέτος, έχει γνωρίσει την ζεστή και όμορφη φιλοξενία των γηπεδούχων σωματείων και νιώθουμε ότι αυτός ο δρόμος πολιτισμού τον οποίο και εμείς πρεσβεύουμε, αποτελεί την μεγαλύτερη νίκη μας στην πορεία των τελευταίων ετών.

Θεωρούμε όμως ότι αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά η φιλοξενία που συνάντησε η αποστολή, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της Δαμάστας στο γήπεδο του Τυμπακίου, εκεί όπου έγινε το Σάββατο η αναμέτρηση με τις Μοίρες.

Η φιλοξενία της ΑΕ Μοιρών και ιδιαίτερα του προέδρου του σωματείου κ. Αδάμη Φανουράκη μας γέμισε πολύ όμορφα συναισθήματα και οφείλουμε να πούμε ότι φιλοξενίες όπως αυτή των Μοιρών τιμούν το τοπικό ποδόσφαιρο.

Επίσης ευχαριστούμε τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη και τους ανθρώπους του ΑΟ Τυμπακίου που μερίμνησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Δίνουμε την υπόσχεση στην ΑΕ Μοιρών ότι θα ανταποδώσουμε την άριστη φιλοξενία τους στον β’ γύρο και η Δαμάστα θα αποτελεί για όλα τα σωματεία έναν φιλόξενο τόπο, έναν τόπο ποδοσφαιρικού πολιτισμού”…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook