Στους Νέους Ηροδότου ο Δεληγιάννης – “Να βοηθήσω τα παιδιά να βελτιωθούν”

Τον αντικαταστάτη του Μανώλη Φρουδάκη βρήκαν οι άνθρωποι των Νέων Ηροδότου με τον Μιχάλη Δεληγιάννη να δίνει τα χέρια με την διοίκηση και να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις στο athleticradio.gr.

Ο έμπειρος τεχνικός που τον τελευταίο καιρό βρισκόταν μακριά από τους πάγκους, έδωσε τα χέρια το απόγευμα της Τρίτης με τους ιθύνοντες των Νέων Ηροδότου και αναμένεται σήμερα το απόγευμα να κάνει την πρώτη του προπόνηση και να γνωρίσει τους νέους του παίκτες.

Ο νέος τεχνικός των “κυανόλευκων” έχει περάσει στο παρελθόν με επιτυχία από τον πάγκο των Ελπίδων και της ΑΕΚ και τώρα καλείται σε μια νέα εμπειρία με νεαρά παιδιά.

Ο Μιχάλης Δεληγιάννης μίλησε στο athleticradio.gr για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του λέγοντας: “Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να καθίσω στον πάγκο της ομάδας. Πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ καλή δουλειά με τα παιδιά, αφού γνωρίζω ότι υπάρχει ταλέντο και όρεξη για να πάνε μπροστά τα παιδιά. Εγώ θα είμαι εκεί να τα βοηθήσω όσο μπορώ να βελτιωθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω, όπου μαζί με αυτά θα ανέβει και η ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook