Κοζορώνης: “Υπάρχει η εμπειρία και η ποιότητα να είμαστε στις πρώτες θέσεις”

Ένα εκ των νέων φετινών αποκτημάτων του Ζαρού, Νίκος Κοζορώνης, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ζαρού λίγες ημέρες πριν το τοπικό ντέρμπι με την Γόρτυνα στους Αγίους Δέκα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, πέτυχε δύο γκολ στο παιχνίδι με το Τυμπάκι και η ομάδα του επικράτησε με 3-1, απέναντι σε ένα πολύ δυναμικό αντίπαλο. Ο ίδιος στην επίσημη σελίδα της ομάδας του μίλησε για την νέα του ομάδα, για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και για την πορεία του Ζαρού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ζαρού:

Νίκο, την Κυριακή η ομάδα πέτυχε μια σημαντική νίκη, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο! Πέτυχες δύο τέρματα και η ομάδα επικράτησε με 3-1. Τι σημαίνει αυτό για τη συνέχεια;

Την Κυριακή πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν δυναμικό αντίπαλο! Είμαι χαρούμενος που βοήθησα σε αυτή τη νίκη, πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Όμως όσοι είδαν το ματς, μπορούν να πουν ότι η προσπάθεια ήταν συλλογική, από τον Προπονητή, τους παίχτες αλλά και τον κόσμο! Πρέπει να συνεχίσουμε σε πνεύμα ομαδικό και πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι!

Το καλοκαίρι ήρθες ως μεταγραφή σε μια ομάδα που πάντοτε έχει υψηλούς στόχους. Πως σου φαίνεται το μέχρι κλίμα. Ήταν αυτό που περίμενες;

Η ομάδα έχει την ποιότητα και την εμπειρία να είναι στις πρώτες θέσεις του φετινού πολύ δύσκολου πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια απαιτεί πολύ δουλειά και σοβαρότητα στις προπονήσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξα το καλοκαίρι την ομάδα του Ζαρού, μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί πάντα στο τοπικό του Ηρακλείου. Η προσαρμογή μου στην ομάδα ήταν πολύ γρήγορη και το κλίμα είναι παρά πολύ καλό. Θα το χαρακτήριζα ,οικογενειακό. Πιστεύω ότι αν είμαστε υγιείς, χωρίς τραυματισμούς, μέσα από πολύ δουλειά στις προπονήσεις η ομάδα θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Διαθέτει ότι χρειάζεται μια ομάδα. Καλή Διοίκηση, καλό προπονητή, καλούς παίχτες , αλλά και δυνατή κερκίδα!

Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο τη Γόρτυνα. Τι πρέπει να προσέξει ο Ζαρός και τι να περιμένει ο κόσμος στο τέλος του ανταγωνιστικού αυτού πρωταθλήματος;

Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με την Γόρτυνα. Ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι με μια ομάδα που δεν έχει φέρει καλά αποτελέσματα ως τώρα, έχει όμως το έμψυχο δυναμικό να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, για να πάρουμε ακόμα τρεις βαθμούς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook