Δημαράκης: “Υποχρέωση μας να κερδίσουμε”

Σύνθημα νίκης έστειλε με δηλώσεις του στο athleticradio.gr ο τερματοφύλακας της Δαμάστας Βαγγέλης Δημαράκης, με αφορμή την αναμέτρηση με τον Αλμυρό την Κυριακή.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, ενώ δεν έκρυψε την πεπείθηση του πως η Δαμάστα έχει την ικανότητα να πάρει και αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσει το σερί από την αρχή της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: “Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι και μπορεί να συμβούν τα πάντα, αφού σε τέτοια ματς και τα τρια αποτελέσματα είναι πιθανά. Eμείς όμως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα ποιοτικό, ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμους και να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την διαφορά. Είναι υποχρέωσή μας να κερδίσουμε, όπως όλα τα παιχνίδια, ούτως ώστε να μαζεύουμε βαθμούς και ειδικάα αυτοί οι τρεις βαθμοί θα είναι πάρα πολύ σημαντικοί. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι, ωστόσο θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι ένα ντέρμπι, όμως μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook