Μια ήσυχη δύναμη που βαδίζει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας

Κανείς από την διοίκηση δεν μίλησε ποτέ για μεγάλα πράγματα, το ίδιο και το προπονητικό επιτελείο, που κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά (όσο κλισέ και να ακούγεται). Ο λόγος για τον Ρωμανό που βρίσκεται στην δεύτερη θέση χωρίς πολλά λόγια άλλα με πράξεις.

Ο λόγος για τον Ρωμανό! Η ομάδα της Ελιάς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και μέχρι τώρα το κάνει με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την Δαμάστα.

Η ομάδα του Άλκη Πλουσή, χωρίς πολλά λόγια άλλα με αρκετή δουλειά, έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο με το ποδόσφαιρο που παίζει και άπαντες να λένε τα καλύτερα λόγια για τους “κιτρινόμαυρους”.

Μπορεί η ατυχία να έχει χτυπήσει την πόρτα στην ομάδα της Ελιάς με τους συνεχόμενους τραυματισμούς και τις απουσίες, ωστόσο έχει δείξει ότι είναι ομάδα που στηρίζεται σε όλους τους παίκτες και όχι σε μονάδες.

Αναμφίβολα είναι μια ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα, που μπορεί με τα μέχρι τώρα δεδομένα να μπει στα Play Off και στην πρώτη τετράδα για να διεκδικήσει τον τίτλο με όσες πιθανότητες έχει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook