Καραμανιτάκης: “Να τερματίσουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας”

Στην επίσημη σελίδα του Ζαρού μίλησε ο κεντρικός αμυντικός των “πρασίνων” Χάρης Καραμανιτάκης, ο οποίος μίλησε για τους στόχους της ομάδας, τον τραυματισμό του και το παιχνίδι της Κυριακής με την Τριτωνία όπου σκόραρε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ζαρού:

Χάρη, η ομάδα την Κυριακή “άφησε” τους δύο πρώτους εντός έδρας βαθμούς στο παιχνίδι με την Τριτωνία; Δικαιούνταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία;

“Την Κυριακή θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί! Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε γρήγορα να ανατρέψουμε το παιχνίδι πριν το ημίχρονο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε, πράγμα που κατάφερε ο αντίπαλος στις λιγοστές φάσεις που είχε.”

Επέστρεψες από έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος σου στοίχισε την περυσινή σεζόν. Σε βλέπουμε πάλι πίσω , δυνατό και μάλιστα σκόραρες την Κυριακή. Τι να περιμένουμε στη συνέχεια;

“Ο τραυματισμός μου με κράτησε για πολύ καιρό μακριά από τα γήπεδα. Είμαι πάλι πίσω και στόχος μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι.”

Φέτος παρακολουθούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. τι να περιμένουμε από τον Ζαρό στο τέλος της σεζόν;

“Φέτος θεωρώ ότι παρακολουθούμε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα τον τελευταίων χρόνων. ‘Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να τερματίσουμε στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook