Φραγκιαδάκης: “Όταν δεν αλλάζει κάτι κάνεις χώρο για κάτι διαφορετικό”

Ο Δαβίδ Φραγκιαδάκης λίγες ώρες μετά την παραίτηση του από την ομάδα του Λίντο μίλησε στο athleticradio.gr για την απόφαση που πήρε.

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή στην ομάδα, ενώ ευχαρίστησε τον Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον ίδιο όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πιστεύω ότι είναι μια καλή στιγμή για το σωματείο να δει κάτι άλλο,κάτι καινούργιο αφού 3-4 ματς δε πήγαν όπως τα περιμεναμε και εγώ ένιωσα λίγο απογοητευμένος. Είχαμε πολλές ατυχίες φέτος αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεωσεων,η μαθημάτων λείπουν παιδιά με πολύ ποιότητα με αποτέλεσμα να έρθει μια κοιλιά για την ομάδα που μας έφερε πίσω. Σε αυτές τις περιπτώσεις κι όταν βλέπεις ότι δεν αλλάζει κάτι άμεσα πρέπει να κάνεις χώρο για κάτι διαφορετικό,κι αυτό έκανα. Ευχαριστώ τον κ. Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη τόσο καιρό στην ομάδα,και τα παιδιά τους παίχτες που μαζί δουλέψαμε αρκετό καιρό μαζί. Eύχομαι καλή συνέχεια και σίγουρα τα αποτελέσματα θα πάνε καλά αφού η ομάδα έχει ποιότητα και καλό πρόγραμμα στη συνεχεια”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook