Στο πρωτάθλημα τα πάει καλά και ψάχνει την “έκπληξη” στο κύπελλο

Ο Ποσειδώνας φέτος πραγματοποιεί μέχρι τώρα μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλοντας παράλληλα να κάνει και την έκπληξη στο ματς κυπέλλου με τους Νέους Εργοτέλη.

Η ομάδα του Νίκου Φανουράκη τα πάει φανταστικά στο πρωτάθλημα, δείχνει ικανή να χτυπήσει ακόμα και την πρωτιά και όπως όλα δείχνουν θα ψάξει μέχρι τέλος το ένα από τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Η διοίκηση συνεχίζει να κάνει βήματα προς τα μπροστά, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα και αυτό δείχνει ότι έχει δώσει ψυχολογία στους παίκτες.

Τώρα η αναμέτρηση του κυπέλλου με τους Νέους Εργοτέλη για το κύπελλο είναι μια νέα πρόκληση για τους παίκτες του Ποσειδώνα, οι οποίοι θα παραταχθούν με στόχο να κάνουν την έκπληξη και να πανηγυρίσουν πρόκριση στην επόμενη φάση. Άπαντες γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού μιας και η αντίπαλος ομάδα είναι παραπάνω κατηγορίας, όμως πιστεύουν στις ικανότητες τους και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να το καταφέρουν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook