Μερκουλίδης: “Ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να τερματίσει ψηλά”

Ο πρώτος σκόρερ του Ποσειδώνα με 16 γκολ Δημήτρης Μερκουλίδης μίλησε στο athleticradio.gr για την πορεία της ομάδας και τους στόχους μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Παράλληλα ο έμπειρος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση και τον προπονητή, ενώ τόνισε πως αν έρθει η άνοδο θα την χαρούν όλοι…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έχουμε κάνει μια σεβαστή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και αυτό το δείχνει η βαθμολογία μας. Σαν παιδιά στην αρχή της χρονιά δεν είχαμε τέτοια πλάνα, ωστόσο αφού έτυχε αυτό τώρα θα προσπαθήσουμε να το διατηρρήσουμε χωρίς κανένα άγχος. Όλοι θέλουν να κερδίζουν τον πρώτο και εμείς πρέπει να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Είναι ευκαιρία για την ομάδα να τερματίσει ψηλά φέτος στο πρωτάθλημα και βέβαια αν έρθει η άνοδο θα το χαρούμε όλοι. Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας και δείχνει αρκετή οργάνωση και όρεξη για δουλειά. Βέβαια και ο προπονητής μας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει καταφέρει να μας κερδίσει όλους. Κλείνοντας να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο το κόσμο με υγεία και να προσέξουμε λίγο παραπάνω τα αδέσπορτα και τους άστεγους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook