Πρίφτης: “Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλος την τριάδα”

Ο Γιώργος Πρίφτης, μίλησε στο athleticradio.gr για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αλλά και τις βλέψεις που έχουν μέχρι το τέλος αυτής.

Παράλληλα ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που υπάρχει στην ομάδα ,αλλά και στο οικογενειακό κλίμα που είναι εξαιρετικό.

Οι δηλώσεις του:

“Θα ήθελα να πω χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και να ευχηθώ υγεία και ευτυχία την νέα χρονιά . Ο Ρουβάς έκανε έναν σχετικά επιτυχημένο πρώτο γύρο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μέσος όρος ηλικίας έπεσε κατα πολύ, αυτό φαίνεται και στα ματς όπου ξεκινάμε με 7-8 μικρούς κάθε αγωνιστική. Είμαστε αήττητη αν σχεδόν 14-15 αγώνες και αν δεν είχαμε τόσες πολλές ισοπαλίες θα μιλούσαμε για άλλη βαθμολογική θέση . Τώρα στην ομάδα υπάρχει υγεία και οικογενειακό κλίμα. Έχουμε αγωνιστική ταυτότητα κάτι που έλειπε από τις πρώτες αγωνιστικές και είμαι σίγουρος πως μέχρι και το τέλος θα είμαστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την 3αδα.  Θα ήθελα να τονίσω επίσης πως φέτος είναι πάρα πολύ καλό το επίπεδο στην Α2 ΕΠΣΗ και αυτό φαίνεται από την βαθμολογία όπου όλοι είναι κοντά μεταξύ τους . Τέλος εύχομαι καλό πρωτάθλημα σε όλους και σε όλες τις κατηγορίες του τοπικού με υγεία και τύχη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook