Αποκλειστικό: Δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανείς στον ΠΑΟΚ

Ανεξάρτητα από το αν τελικά αποχωρήσει από την ομάδα ή όχι, καθώς υπάρχουν έντονες πιέσεις από όλη την κοινωνία του Κρουσώνα, ο Κώστας Μπουμάκης, υπάρχει διαβεβαίωση οτι κανείς δεν πρέπει να φοβάται για τίποτα, αφού θα στηρίξει οικονομικά και ηθικά τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και γι΄αυτό τον λόγο θα δώσει το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης (21/1). Το athleticradio.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ακόμα “βράζει ” ο ΠΑΟΚ για την διαιτησία του αγώνα με τον Ανθεστίωνα, που η Κρουσανιώτικη ομάδα έχασε με 2-1 την περασμένη Κυριακή, για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Κώστας Μπουμάκης, δεν έχει ανακαλέσει την αρχική του απόφαση για να αποχωρήσει από το τοπικό ποδόσφαιρο, αν και οι πιέσεις είναι έντονες από όλη την κοινωνία του Κρουσώνα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticradio.gr, με πιο… καθαρό μυαλό σκέφτεται και σταθμίζει τα δεδομένα και αφού μιλήσει με τους φορείς του τοπικού ποδοσφαίρου και λάβει τις διαβεβαιώσεις που θέλει θα λάβει την τελική του απόφαση. Ο Μπουμάκης εμφανίζεται και ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς όλοι έχουν… πέσει πάνω του, για να μην κάνει τελικά πράξη τα.. λεχθέντα.

Το μόνο σίγουρο είναι αν τελικά εμμείνει στην αρχική του απόφαση, δεν θα αφήσει “ξεκρέμαστη” την ομάδα, που με τόσο κόπο και χρήμα έχει “χτίσει”.

Γι΄αυτό τον λόγο θα βρεθεί την Τετάρτη (22/1) στην προπόνηση, αφού σήμερα υπάρχει ρεπό, και θα διαβεβαιώσει άπαντες οτι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και οτι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα οικονομικά και ηθικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την Πέμπτη είναι άλλωστε προγραμματισμένη και η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Γάζι, σε μαγαζί που “έκλεισε” μετά από πρωτοβουλία του Κώστα Μπουμάκη, και σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία να τεθούν επί… τάπητος όλα τα “καυτά” θέματα, που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από το τοπικό ποδόσφαιρο.

Πάντως η αίσθηση, που υπάρχει, είναι οτι τελικά θα αλλάξει γνώμη, αφού τον έχει ανάγκη τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και το τοπικό ποδόσφαιρο, αρκεί βέβαια να λάβει τελικά και τις διαβεβαιώσεις που θέλει για να συνεχίσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook