Μια… ανάσα από Φασουλέτο ο ΠΑΟΚ!

Κοντά στο να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού οι πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν πως ο Φρανκ Φασουλέτος είναι έτοιμος να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Σε μια μεταγραφή που θα ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να ολοκληρώσει η διοίκηση της ομάδας, αφού όπως όλα δείχνουν ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο νεαρός μέσος το καλοκαίρι συμφώνησε με τον Πόρο, ωστόσο κάποιες προσωπικές υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Κάρπαθο όπου και κατάγεται. Μάλιστα ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Φασουλέτος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και εκτός συγκλονηστικού απροόπτου θα ντυθεί στα “ασπρόμαυρα”.

Για όποιον δεν ξέρει τον Φρανκ Φασουλέτο να πούμε πως, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών από την ομάδα του νησιού απ’ όπου κατάγεται, τον Ποσειδώνα Καρπάθου (Α’ κατηγορία), του οποίου ήταν μέλος μέχρι και το 2018. Στη συνέχεια κατηφόρισε στο Ηράκλειο και δοκιμάστηκε στην Κ20 του ΟΦΗ περνώντας τα τεστ και αφήνοντας καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία (καλοκαίρι 2018), όμως για άγνωστο λόγο δεν παρέμεινε, μετακομίζοντας στον Αλμυρό του οποίου τη φανέλα φόρεσε για δύο μήνες, μέχρι τον Οκτώβριο. Από τον Οκτώβριο μέχρι και το τέλος της περσινής σεζόν επέστρεψε στην Κάρπαθο, φορώντας και πάλι τη φανέλα του τοπικού Ποσειδώνα (Α’ κατηγορία)”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook