Μινωική: “Τέλος” ο Αποστολάκης – Το “αντίο” του στην ομάδα

Το παιχνίδι με τον ΟΦΑ ήταν το τελευταίο στον πάγκο της Μινωικής για τον Γιώργο Αποστολάκη, ο οποίος μίλησε στο athleticradio.gr για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε σε μια δύσκολη στιγμή την Μινωική, ωστόσο δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή, αφού μετά την ήττα από τον ΟΦΑ αποχώρησε από την ομάδα. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Μινωικής μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Αποστολάκη.

Πλέον η “Μπάρτσα” συνεχίζει τον δύσκολο δρόμο που είχε από την αρχή της χρονιάς με στόχο να πετύχει το “θαύμα” και να παραμείνει στην Α1 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα ο Γιώργος Αποστολάκης μίλησε στο athleticradio.gr για την αποχώρηση του, μιλώντας για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου αλλά και την σιγουριά του ότι η ομάδα θα καταφέρει η βρει τον δρόμο της και πάλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μινωική για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω σε αυτή την ιστορική ομάδα… Προσπάθησαμε να βοηθήσουμε την ομάδα στην δύσκολη αυτή φάση που βρίσκεται αλλά υπήρχαν αρκετά προβλήματα που ήταν πολύ δύσκολο να λυθούν στα μέσα της χρονιάς ώστε να μπορούμε όλοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Προσπάθησαμε να ενισχύθουμε σε συγκεκριμένες θέσεις το Γενάρη αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε… Παρ όλα αυτά πιστεύω ότι η Μινωική γρήγορα θα βρει των δρόμο της και μπορει να δημιουργήσει ξανά τις συνθήκες ώστε να γινει πόλος έλξης για πολλούς στο Ηράκλειο. 

Ευχαριστώ των κ. Μπάμπη Νταγκινη για την βοήθεια που μου πρόσφερε , τους ποδοσφαιριστες που συνεργάστηκα και τέλος την διοίκηση της Μινωική. Εύχομαι καλή συνέχεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook