Συνεχίζουν την παράδοση

Στην κορυφή του 8ου Ομίλου του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων βρίσκονται οι Κ12 και Κ14 της ΕΠΣΗ, μετά από πέντε αγωνιστικές, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Με αποτέλεσμα 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Κ12 ΕΠΣΗ απέναντι στο Ρέθυμνο, που έγινε την Τετάρτη (6/2) στο αθλητικό κέντρο «KIDO», με το συγκρότημα του Ηρακλείου μετά από τέσσερις νίκες, να φέρνει ισοπαλία.

Έχοντας εξασφαλίσει από πριν την πρόκριση στους «16», η Μικτή Κ12 ΕΠΣΗ με αυτή την ισοπαλία έφτασε στους 13 βαθμούς ενώ τα Χανιά που νίκησαν 0-2 στο Λασίθι και πέρασαν επίσης στους «16» έχουν 10 βαθμούς.

Την τελευταία αγωνιστική Ηράκλειο-Χανιά θα αναμετρηθούν στο Ατσαλένιο, εκεί όπου θα κριθεί η πρωτιά, με το Ηράκλειο να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, λόγω της νίκης με 0-3 στον μεταξύ τους αγώνα του α’ γύρου στις Μουρνιές.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Ρέθυμνο – Ηράκλειο      0-0
Λασίθι-Χανιά                  0-2
Η βαθμολογία
1. Ηράκλειο        13
2. Χανιά               10
3. Ρέθυμνο         5
4. Λασίθι             0

 

Η τελευταία αγων. (6η)

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Ηράκλειο – Χανιά

Ρέθυμνο – Λασίθι

 

Χρυσό τρίποντο πήρε η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ, στο ματς που ακολούθησε αυτού της Κ12, με 0-1 επί του Ρεθύμνου σε αναμέτρηση που έγινε επίσης στο Αθλητικό Κέντρο «KIDO».

Ήταν μια νίκη που χάρισε την πρόκριση και μαθηματικά στην φάση των «16» για το συγκρότημα του Ηρακλείου και παράλληλα του έδωσε την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή του ομίλου, προσπερνώντας τα Χανιά που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα με 1-0 στο Λασίθι.

Την τελευταία αγωνιστική Ηράκλειο και Χανιά θα μονομαχήσουν στο Ατσαλένιο για το πρωτάθλημα Κρήτης, με την ομάδα της ΕΠΣΗ να έχει το πλεονέκτημα της ισοπαλίας.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Ρέθυμνο – Ηράκλειο      0-1

Λασίθι-Χανιά                  1-0

 

Η βαθμολογία

  1. Ηράκλειο        11

  2. Χανιά               10

  3. Λασίθι             3

  4. Ρέθυμνο         1

 

Η τελευταία αγων. (6η)

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Ηράκλειο – Χανιά

Ρέθυμνο – Λασίθι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook