Δαμάστα: «Εν ευθέτω χρόνο τα δυο σωματεία θα γευματίσουν μαζί»

Η Δαμαστα με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Αλμυρό για την κίνηση να ζητήσει γεύμα των δυο ομάδων πριν από την σέντρα του ντέρμπι, ωστόσο για λόγους που αφορούν την ομάδα δεν θα δώσει το παρών.

πάντως στην ανακοίνωση τους οι πρωτοπόροι τονίζουν πως στο μέλλον θα πραγματοποιηθεί σίγουρα ένα γεύμα με τις δυο ομάδες.

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Δαμάστας με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση δέχτηκε την πρόσκληση του Α.Ο. Αλμυρού, ώστε τα δύο σωματεία να γευματίσουν μαζί πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, το μεσημέρι του Σαββάτου, δείχνοντας αθλητικό πολιτισμό, ευγενή άμιλλα και πραγματικό ευ αγωνίζεσθαι.
Λόγω του ότι όμως τα τελευταία δύο χρόνια ο Α.Ο. Δαμάστας τηρεί συγκεκριμένο πρόγραμμα κάθε σαββατοκύριακο πριν τους αγώνες αναφορικά με την προετοιμασία της αποστολής, την διατροφή και την αναχώρηση για το γήπεδο, όπου κι αν αγωνίζεται εντός ή εκτός έδρας, δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να παρεκκλίνουμε από το πρόγραμμα της ομάδας. Έτσι δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε στο γεύμα.
Ο Α.Ο. Δαμάστας υπόσχεται ότι εν ευθέτω χρόνο τα δύο σωματεία θα γευματίσουν μαζί, ώστε να μοιραστούν αθλητικές ιδέες, προβληματισμούς, σχέδια και το όραμά τους για το μέλλον…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook