Μαγική χρονιά για την ΑΕΚ!

Τι και αν είδε να καταστρέφεται η έδρα της και να μετακομίζει για λίγο καιρο; Τι και αν έχει περάσει δύσκολα την φετινή χρονιά; Η ΑΕΚ μοιάζει να πραγματοποιεί φανταστική χρονιά έχοντας μπει για τα καλά στο δρόμο των Play Off αφού βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα και.

Η ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΝΟΜ και βλέπει το όνειρο των Play Off (εφόσον γίνουν) να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

Η χρονιά της ΑΕΚ ξεκίνησε με στόχο να πραγματοποιηθεί η εύκολη παραμονή στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και στην συνέχεια μαζί με το ωραίο ποδόσφαιρο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ωστόσο η χρονιά φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και πλέον φυγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας και μια μικρή απόσταση από την 5η θέση.

Όλα αυτά έχουν ανοίξει την όρεξη των “κιτρινόμαυρων” που θέλουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, ωστόσο σε κανέναν δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα συνεχίζοντας συγκεντρωμένος στο πλάνο της ομάδας κάνοντας στο τέλος… λογαριασμό.

Η ΑΕΚ αναμφίβολα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και σίγουρα στο χέρι της είναι να συνεχίσει την ανοδική πορεία και την είσοδο της στην πρώτη τετράδα που θα είναι μια σπουδαία επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς τι έχει περάσει η ομάδα φέτος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook