Με Φραγκουλάκη την πρόκριση ο Γιούχτας!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην πολύ καλά στημένη ομάδα των Γουβών, ωστόσο ο Γιούχτας πήρε την πρόκριση κερδίζοντας στην Χερσόνησο 2-1 παίρνοντας το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά.

Από το πρώτο λεπτό ο Γιούχτας ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και αυτό φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, όπου είχε δημιουργήσει τρεις τελικές προσπάθειες στην εστία του Σπανού.

Μετά το 15ο λεπτό οι Γούβες ισορρόπησαν το παιχνίδι και παρότι αγωνίζεται δύο κατηγορίες παρακάτω κρατούσε με σχετική ευκολία το μηδέν προσπαθώντας να απειλήσει και την εστία της Αρχανιώτικης ομάδας.

Εκεί που φαινόταν ότι το πρώτο μέρος θα βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες, ο Βελονάκης στο 40′ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή σε γύρισμα του Σφυρογιαννάκη έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη οι Γούβες μη έχοντας να χάσει κάτι παρά μόνο να κερδίσει εμπειρίες, ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τριναταφυλλάκη μέσα από την περιοχή, όμως ο πορτιέρο του Γιούχτα δήλωσε παρών.

Ο Γιούχτας είχε τον ρυθμό δημιουργούσε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να “κλειδώσει” το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι Γούβες στο 72′ να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με ένα τρομερό γκολ του Αργυρού όπου έπιασε σουτ έξω από την περιοχή στέλνωντας στο “παραθυράκι” του Κόλλια την μπάλα.

Οι πανηγυρισμοί για τις Γούβες δεν κράτησαν πολύ αφού πέντε λετπά αργότερα ο Φραγκουλάκης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 δίνοντας έτσι και πάλι το προβάδισμα στον Γιούχτα.

Τα λεπτά περνούσαν και το σκορ δεν άλλαζε με τον ΓΙούχτα να παίρνει μια δύσκολη πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και να συνεχίζει να ονειρεύεται το τρόπαιο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι Γούβες φωνάζουν για ένα πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Γιούχτα λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook