Ρωμανός: Αγάπησε την ισοπαλία

Η ομάδα του Ρωμανού δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι επηρεασμένη φανέρα από τους συνεχόμενους τραυματισμούς και αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Η ομάδα του Άλκη Πλουσή ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ είναι και στις 8 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου ΕΠΣΗ, έχοντας αρκετές πιθανότητες να περάσει στα ημιτελικά για δεύτερη σερί χρονιά αφού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Ελιά.

Παρόλα αυτά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και οι αλλαγές στην ενδεκάδα, έχουν αναγκάσει την ομάδα να χάσει τον ρυθμό της στο πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται και στα τελευταία παιχνίδια αφού αγνοεί τους τρεις βαθμούς από τον Δεκέμβριο όταν και επικράτησε του Ανθεστίωνα με 2-1.

Μάλιστα η ομάδα της Ελιάς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μοιράζεται τον βαθμό με τους αντιπάλους της και αυτό την έχει αναγκάσει να μείνει λίγο πίσω από την πρώτη δυάδα. Σίγουρα το ματς με την ΑΕΚ είναι μια ευκαιρία να πάρει τα πάνω της η ομάδα, να παραμείνει μόνη στην τρίτη θέση και να περιμένει “γκέλες” για να πλησιάσει και την δυάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook