ΟΦΑ: Η αντεπίθεση καλά κρατεί!

Ο Λευτέρης Ρουσσάκης βλέπει την ομάδα του παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβάζει απόδοση, να επιβάλλει τον ρυθμό της με όπλο τη συνεχή πίεση ψηλά και γενικότερα βλέπει όσα ζητά να γίνονται εντός αγωνιστικού χώρου, έχοντας πλέον πολλές πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Βεβαίως, ο νεαρός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι μέχρι το τέλος υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος κι αυτό προϋποθέτει συνεχές φρεσκάρισμα και ζωντάνια. Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και μετά τις μεταγραφικές ενισχύσεις του Ιανουαρίου, έχουν βάλει πλώρη να αφήσουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα και να τα δώσουν όλα με αποτέλεσμα να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ήδη ο ΟΦΑ έχει αφήσει πίσω του την Μινωική, ενώ έχει φτάσει και πολύ κοντά στο Τυμπάκι, αφού είναι στο -3. Η ομάδα του Λευτέρη Ρουσσάκη έχει κάνει ένα σερί τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς ήττα και στο πέμτπο ματς που θα δώσει στο Γάζι κόντρα στον Αλμυρό θα κοιτάξει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, όχι μόνο για να συνεχίσει το σερί αλλά και να κρατηθεί κοντά και στις παραπάνω θέσεις σε περίπτωση πλέι άουτ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook