Ρωμανός: Έναν αγιασμό και γρήγορα!

Τέλος δεν έχουν οι κακοδαιμονίες στην ομάδα της Ελιάς αφού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είδε τον Μανώλη Λεμονιά να φεύγει χτυπώντας στο γόνατο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει κάνει τρομερή χρονιά με τη φανέλα του Ρωμανού, αποχώρησε τραυματίες και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγω για ρήξη χιαστού, κάτι που τον αφήνει εκτός από την συνέχεια της χρονιάς.

Αυτός ο σοβαρός τραυματισμός ήταν ο τρίτος μέσα στην σεζόν για το συγκρότημα του Άλκη Πλούση, αφού μετά τους Μανουσάκη, Γκαναδάκη τώρα ήρθε η ώρα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Λεμονιάς.

Η ατυχία χτυπάει συχνά πυκνά την πόρτα του Ρωμανού στην φετινή χρονιά, αφού αν εξαιρέσουμε και τους τρεις τραυματίες, έχουμε και την αποχώρηση Κεφάκη για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και του Ταβλαδωράκη που συνεχίζει την καριέρα του στην Δαμάστα.

Σίγουρα στον Ρωμανό πρέπει να σκεφτούν τον αγιασμό, αφού η χρονιά έχει ακόμα δρόμο για την ομάδα, αφού βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου και παλεύει για την τρίτη θέση στις τελευταίες αγωνιστικές περιμένοντας και το… θαύμα των πλέι οφ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook