Στον τελικό για τρίτη σερί χρονιά ο ΠΟΑ!

Με νέα νίκη κόντρα στον Ρωμανό, ο ΠΟΑ πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 4-1, σε ένα ματς που έγινε χωρίς κόσμο στο Ατσαλένιο!

Ο Ρωμανός που έψαχνε ένα… θαύμα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ του Ανυφαντάκη, ενώ είχε και ευκαιρίες με τον Μιχελακάκη να πετύχει και δεύτερο χωρίς να το πετύχει.
Μετά το πρώτο 20λεπτο ο ΠΟΑ πήρε τα πάνω του και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Πετράκη, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι. Η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης, πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Λέκκα. Να σημειωθεί πως ο Ρωμανός διαμαρυρήθηκε για ένα πέναλτι και μια αποβολή στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά και “καθάρισαν” την υπόθεση πρόκριση, όταν ο Αμαραντίδης έκανε το 2-1, κάνοντας μετά την ομάδα της Ελιάς να ψάχνει 2 γκολ. Ο Νικολί “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση στον τελικό κάνοντας το 3-1. Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε και πάλι ο Αμαραντίδης με πανέμορφο γκολ.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη πρόκριση στον μεγάλο τελικό για τον ΠΟΑ και θα πάει στον Κρουσώνα στις 25 Μαρτίου (εκτός συγκλονηστικού απροόπτου) για να κάνει το back to back, αφού πέρυσι το είχε κατακτήσει κόντρα στον Ρωμανό ενώ το 2018, το είχε χάσει από τον ΠΑΝΟΜ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook