Πέρυσι ο Πόρος, φέτος η Δαμάστα του χρόνου;

Τα δύο τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ το έχουν κατακτήσει ομάδες που έρχονται από την παρακάτω κατηγορία γράφοντας την δική τους ιστορία στο χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Την περασμένη χρονιά ο Πόρος, έχοντας ένα υλικό που “τρόμαζε” κατάφερε να πάρει τον τίτλο μέσα από τα πλέι οφ, στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Αλμυρό στο Γάζι, αφήνοντας πίσω του ΠΑΟΚ, Ζαρό και Αλμυρό που είχαν ως στόχο το τρόπαιο.

Φέτος η Δαμάστα που είχε ένα ακόμα πιο ισχυρό ρόστερ, κατάφερε να σφραγίσει το όνομα του φαβορί από πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της παίρνοντας παράλληλα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Δύο συνεχόμενες χρονιές δηλαδή στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ κατακτούν το πρωτάθλημα “Σταχτοπούτες”, κάνοντας έτσι αρκετά ενδιαφέρον την ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μιας και βλέπουμε παλιές δυνάμεις του πρωταθλήματος μένουν πίσω.

Τώρα τη νέα χρονιά μένει να δούμε αν κάποια ομάδα που ανέβει από την Α2 ΕΠΣΗ, θα μπορέσει να κάνει κάτι παρόμοιο με τις παραπάνω ομάδες, ή θα επιστρέψουν οι γνωστές ομάδες του τοπικού για την κατάκτηση του τίτλου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook