Το σερί συνεχίζεται!

Ο Άγγελος Καστελιανάκης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Δαμάστα, συνεχίζοντας ένα εντυπωσιακό σερί που έχει χτίσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Πλέον για τον ίδιο μια κατάκτηση πρωταθλήματος, είναι άλλη μια μέρα στην δουλειά, αφού ο Άγγελος Καστελλιανάκης έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα με διαφορετικές ομάδες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Το… καλό ξεκίνησε με τη φανέλα του Γιούχτα, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, σκοράροντας πάνω από 30 τέρματα εκείνη τη σεζόν στέλνοντας τους “πράσινους” στην Γ’ Εθνική.

Πέρυσι μετακόμισε από τις Αρχάνες στον Πόρο, όπου και εκεί είχε το πρώτο λόγο στην ομάδα οδηγώντας την στην κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, ανεβαίνοντας παράλληλα στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα ο “Καστέλλο” σκόραρε και το γκολ στο ματς με τον Αλμυρό όπου έδωσε και τον τίτλο στους “μπλε”.

Φέτος με τη φανέλα της Δαμάστας μπορεί να μην έφτασε τα γκολ των περασμένων ετών, ωστόσο και πάλι είχε συμβολή στο να πάρει τον τίτλο μια ακόμα νεοφώτιστη ομάδα.

Σίγουρα ο έμπειρος φορ, έχει χτίσει το δικό του σερί και εφόσον δεν συνεχίσει στην Δαμάστα πολλές ομάδες που έχουν στόχο το πρωτάθλημα θα κινηθούν για την απόκτηση του και το σερί του!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook