Ασίτες: Τέσσερα χρόνια μακριά από την Α1 ΕΠΣΗ

Οι Ασίτες παλεύουν την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ για να βρεθούν στην πρώτη τριάδα και να επιστρέψουν στα μεγάλα… σαλόνια των ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Οι Ασίτες την περίοδο 2015-2016 είχαν δημιουργήσει ένα αρκετά δυνατό σύνολο έχοντας στόχο την καλή πορεία και το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και η ομάδα αποχαιρέτησε την κατηγορία σε ένα “τρελό” αγώνα μπαράζ με τον Αλμυρό στο Γάζι!

Την επόμενη χρονιά και ενώ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να υποβιβαστεί στην Β’ ΕΠΣΗ. Εκεί παρέμεινε μια χρονιά και στην συνέχεια ξεκίνησε η επάνοδο της για την επιστροφή στα μεγάλα… σαλόνια.

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Β’ ΕΠΣΗ, ανέβηκε στην Α2, όπου εκεί φέτος παλεύει να επιστρέψει στην Α1 μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Σίγουρα είναι μια ομάδα που λείπει από την κατηγορία και οι άνθρωποι της κάνουν τα πάντα να την επαναφέρουν στα φυσιολογικά της επίπεδα και στο πρώτο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook