Ρούβας: Από πρωταθλητής… στην Α2 ΕΠΣΗ!

Η ομάδα της Γέργερης απουσιάζει από την μεγάλη κατηγορία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και το athleticradio.gr σας θυμίζει πως από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βρέθηκε στην Α2 ΕΠΣΗ.

Την περίοδο 2014-2015 ο Ρούβας πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο μέσα από τα μπαράζ δεν καταφέρνει να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η… κατρακύλα στις παρακάτω κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα την αμέσως επόμενη χρονιά η ομάδα της Γέργερης δεν μπόρεσε να κατέβει στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Α2 ΕΠΣΗ, όπου και βρίσκεται μέχρι και φέτος, όπου φαίνεται να παραμένει για μια ακόμα χρονιά, αφού είναι στο -10 από την τρίτη θέση παρότι υπάρχει ακόμα πρωτάθλημα με πολλές αγωνιστικές.

Πάντως στην ομάδα τα τελευταία χρόνια με τη νέα διοίκηση, η οποία δεν έχει καμία ευθύνη για τον υποβιβασμό της ομάδας, αφού την ανέλαβε από την πρώτη χρονιά της Α2 ΕΠΣΗ, γίνεται μια καλή δουλειά από την διοίκηση δίνοντας βάση σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και παιδιά της περιοχής, δίνοντας έτσι το μήνυμα που πρέπει για την κοινωνία της Γέργερης.

Αναμφίβολα ο Ρούβας είναι μια ομάδα που έχει λείψει από την Α1 ΕΠΣΗ και όποιος αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα ήθελε την παρουσία του στο πρωτάθλημα, μιας και έχει προσφέρει πολλά και σε τοπικό αλλά και φυσικά εθνικό επίπεδο με τις παρουσίες του στις παραπάνω κατηγορίες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook