Τι θα δούμε στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

Το athleticradio.gr σας παρουσιάζει τον πιθανό χάρτη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο πρωταθλητής και οι ομάδες που θα υποβιβαστούν έχουν γίνει γνωστές πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Κορωνοϊού και αυτό μας διευκολύνει για να δημιουργήσουμε τον χάρτη και να αναφέρουμε τις ομάδες που θα δούμε τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Αρχικά ας ξεκινήσουμε από τις σίγουρες που στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν θα έχουν τίποτα να κυνηγήσουν, αφού ότι και να γίνει θα είναι στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Αυτές δεν είναι άλλες από, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ρωμανός, ΠΑΝΟΜ, Ανθεστίων, Μοίρες, Τριτωνία, Γόρτυς, Ζαρός ,ΟΦΑ.

Τώρα όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ η μια ομάδα που θεωρείται σίγουρη για την άνοδο είναι η Χερσόνησος, ενώ για τις δύο θέσεις θα παλέψουν οι ομάδες του Μαραθώνα, Δία, Μεταξοχώρι, Βόνη, Ασίτες.

Τελευταίο ανοιχτό παράθυρο είναι ο Αλμυρός ο οποίος θα δώσει την δική του “μάχη” για την άνοδο στην Γ’ Εθνική και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην πρώτη θέση αφού έχει την καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους.

Βέβαια είναι και ο Πόρος στο παιχνίδι, αφού δίνει την δική του “μάχη” για την παραμονή στην κατηγορία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook