Α1 ΕΠΣΗ: 25 παιχνίδια 497 γκολ!

Η Α1 ΕΠΣΗ φτάνει στο τέλος της, έχει μείνει μόλις μια αγωνιστική και όλα έχουν κριθεί. Το athleticradio.gr σας παρουσιάζει πόσα γκολ μπήκαν στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας βέβαια μια… στροφή.

Η φετινή Α1 ΕΠΣΗ, ολοκληρώθηκε χωρίς άγχος – εκπλήξεις και ανατροπές, αφού η Δαμάστα κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα, ενώ ο Αλμυρός θα παλέψει για την άνοδο στην Γ’ Εθνική από τα μπαράζ.

Την κατηγορία αποχαιρέτησαν Τυμπάκι και Μινωική, λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε και πλέον μένει να ολοκληρωθεί και τυπικά η χρονιά.

Μέχρι τότε όμως το athleticradio.gr σας παρουσιάζει τα γκολ που μπήκαν στο φετινό πρωτάθλημα. Φυσικά ο αριθμός είναι εντυπωσιακός αφού θα περάσει σίγουρα τα 500 με το που πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωιστική. Μέχρι τώρα όμως έχουν μπει 497 τέρματα σε 25 αγωνιστικές!

Αυτό δείχνει τα… κανόνια της κατηγορίας που δεν είναι και λίγα αφού φέτος η Α1 ΕΠΣΗ είχε παίκτες που έπαιζαν σε παραπάνω επίπεδο. Τα περισσότερα τα πέτυχε η ομάδα του Αλμυρού με 61, ενώ τα λιγότερα μοιράζονται Μοίρες και Μινωική που πέτυχαν 23!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook