ΑΕΚ: Βγήκε νικήτρια στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς!

Όχι δεν κατέκτησε πρωτάθλημα, ούτε κύπελλο, ωστόσο κέρδισε τον μεγαλύτερο αγώνα που έδωσε την φετινή χρονιά, κόντρα στην φύση, κάτι που την κάνει πανάξια πρωταθλήτρια!

Ναι η ΑΕΚ έκανε μια από τις καλύτερες χρονιές της τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στην τελευταία αγωνιστική (αν και όταν γίνει) μπορεί να φτάσει μέχρι και την τρίτη! Ωστόσο αυτό που την κάνει υπερήφανη και άξια την φετινή χρονιά, δεν είναι η πορεία της ή το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε μέσα στη σεζόν.

Οι “κιτρινόμαυροι” μέσα στην χρονιά, έδωσαν ένα από τον κρισιμότερο αγώνα των τελευταίων χρόνων, αφού οι πλημμύρες, κατέστρεψαν το γήπεδο, με αποτέλεσμα να χάσει την έδρα της για ένα διάστημα.

Όλο αυτό δεν αποδυνάμωσε τον κόσμο, την διοίκηση και γενικά την ομάδα, αφού όλοι μαζί με όπλο την πίστη και το οικογενειακό κλίμα κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και με την βοήθεια της δημοτικής αρχής και φυσικά της Περιφέρειας που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα από την πρώτη στιγμή, να επιστρέψουν στην έδρα τους και να κερδίσουν τον αγώνα που είναι και ο πιο σημαντικός!

Η ΑΕΚ χτυπήθηκε μέσα σε λίγα χρόνια αρκετές φορές από την κακοκαιρία, όμως συνέχεια, βγαίνει νικήτρια και κρατάει σταθερά το γήπεδο της στον Καρτερό, το οποίο είναι το “κάστρο” της και η δύναμη της για τις επιτυχίες της!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook