Θέμα: Όταν ο Ζαρός ήταν το αφεντικό της Α1 ΕΠΣΗ!

Μπορεί πέρυσι να έφτασε μια… ανάσα από τον τίτλο και φέτος να μην έκανε καλή χρονιά, ωστόσο τα χρόνια που ο Ζαρός βρισκόταν συνεχώς στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ δεν ξεχνιούνται!

Η ομάδα της Μεσσαράς έχοντας από τα κορυφαία ρόστερ εκείνη την περίοδο ήταν από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας καταφέρνοντας μέσα σε τέσσερα χρόνια να πάρει τρεις τίτλους.

Πιο συγκεκριμένα η αρχή έγινε την περίοδο 2010-2011, όπου με τον Μανώλη Σουτζή στον πάγκο καταφέρνει να πάρει τον πρώτο της τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ, ανεβαίνοντας παράλληλα και στην Δ’ Εθνική, όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί υποχωρώντας και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η επιστροφή της ήταν και πάλι με στόχο να πρωταγωνιστήσει γι αυτό και το 2012-13 κατέκτησε και πάλι το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο δεν μπόρεσε να ανέβει στην Γ’ ΕΘνική αφού στα μπαράζ τερμάτισε στην 3η θέση.

Η επόμενη χρονιά, δηλαδή 2013-14 την βρίσκει και πάλι στην Α1 ΕΠΣΗ, με στόχους πρωταγωνιστικούς, καταφέρνοντας και πάλι να πάρει το πρωτάθλημα, όμως στα μπαράζ βρίσκει την Αναγέννηση Ιεράπετρας μόνη πρώτη. Παρόλα αυτά εκείνη την χρονιά παίρνει και τον τίτλο του Σουπερ Καπ στο Ατσαλένιο κερδίζοντας στα πέναλτι τον Αλμυρό με 3-5.

Με τον Γιώργο Σταματάκη λοιπόν στην προεδρία της ομάδας, ο Ζαρός πανηγύρισε τρεις τίτλους στα τέσσερα τελευταία χρόνια δείχνοντας ότι είναι το… αφεντικό στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κρήτης.

Ζαρός – Τυμπάκι 1-0

Ζαρός – Αλμυρός 1-0

Δεν υπάρχει βίντεο με τα στιγμιότυπα από τον τελικό με την ΑΕΚ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook