Αναστασιάδης: Μια “κολόνα” που προσφέρει τα πάντα

Ήρθε στην Δαμάστα έχοντας στην “πλάτη” του την περασμένη σεζόν μια γεμάτη χρονιά με την Λαμία στην Super League, κάνοντας το κοινό του Ηρακλείου να ενθουσιαστεί, μιας και οι “νεοφώτιστοι” έκαναν την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία τους.

Ο λόγος για τον Ανέστη Αναστασιάδη, ο οποίος άφησε τις επαγγελματικές κατηγορίες και την Λαμία για λογαριασμό της Δαμάστας, επιστρέφοντας μάλιστα και κοντά στην οικογένεια του.

Δεν ήθελε και πολύ να καταλάβεις ότι θα κάνει… πλάκα στις Ερασιτεχνικές κατηγορίες, ωστόσο με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έδειξε από την πρώτη στιγμή, ότι θα προσφέρει στην ομάδα ότι έχει για τον τίτλο.

Ήταν η “κολόνα” της Δαμάστας στην άμυνα δίνοντας μάλιστα και συμβουλές στους συμπαίκτες του, μιας και ήταν ένας “προπονητής” στο γήπεδο μέσα! Η ηρεμία που προσφέρει στο παιχνίδι του μαζί με την ταπεινότητα που έχει ήταν ένα εξαιρετικός οδηγός ακόμα και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές συμπαίκτες και αντιπάλους για να πάρουν στην σωστή κατεύθυνση.

Αναμφίβολα είναι από τις μεγαλύτερες μεταγραφές για το σωματείο της Δαμάστας και όπως είναι φυσικό θα πρέπει η διοίκηση να τον κρατήσει και τη νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook