Το ευχαριστώ του Κανέτου στον Κουλούρα

Την προσπάθεια και τους κόπους που έχει δώσει για την ομάδα του ΠΑΝΟΜ ο Γιάννης Κουλούρας, αναγνωρίζει ο Δημήτρης Κανέτος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον ευχαρίστησε.

Μάλιστα στον λόγο του ο γενικός αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” τόνισε πως μετά την οικογένεια του ο Γιάννης Κουλούρας είχε τον ΠΑΝΟΜ, δουλεύοντας με πίστη και πάθος για το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΎΡΑΣ. Ένας άνθρωπος ο οποίος με έκανε να νιώσω πολύ περισσότερη αγάπη για την ομάδα του χωριού μου. Τον Π.Α.Ν.Ο.Μ.!! Έχει ζήσει και κακές στιγμές αλλά και πολύ καλές! Σχεδόν σε όλες τις ιστορικές επιτυχίες της ομάδας ήταν προπονητής! Αλλά και παίχτης! Μπορεί να έχει ακούσει 1000 πράγματα αλλά εγώ προσωπικά έχω ακούσει και 1000 καλά! Έχω νιώσει την αγάπη του την στεναχώρια του την υπερηφάνεια του για την ομάδα. Πρώτα έχει την οικογένεια και αμέσως μετά την ομάδα. Είναι μέσα στην ψυχή του! Κοουτς σε ευχαριστώ για όλα! Και να ξέρεις ένα πράγμα. Ο Π.Α.Ν.Ο.Μ. θέλουν δεν θέλουν ορισμένοι πάντα θα γράφει στην ιστορία του χρυσές σελίδες!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook