Ο τίτλος της Β2 στον ΟΦΑΜ – Το μήνυμα των πρωταθλητών

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ να ολοκληρωθούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ο ΟΦΑΜ αναδείχθηκε πρωταθλητής της Β2 Κατηγορίας του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Η. για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Έτσι οι άνθρωποι των “ερυθρολεύκων” με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook σχολίασαν το γεγονός αυτό με το παρακάτω κείμενο.

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση, μας στενοχωρεί που τελείωνει έτσι το πρωτάθλημα καθώς είχαν μείνει 2 αγωνιστικές, αλλά προέχει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας κ σε καμία περίπτωση αυτό το γεγονός δεν μπορεί να μηδενίσει την προσπάθεια του προπονητή κ των ποδοσφαιριστών μας.

Συγχαρητήρια λοιπόν για τον τίτλο που κατέκτησαν σε ένα δύσκολο η αλήθεια είναι μαραθώνιο.

Συγχαρητήρια κ στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας για τη προσπάθεια τους κ το υψηλό επίπεδο, καθώς η ποιότητα των ομάδων τους, δίνει μεγαλύτερη αξία στο πρωτάθλημα που κατακτήσαμε.
Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, αλλά κ τους χορηγούς μας για την ηθική και οικονομική τους στήριξή.

Στα τρία χρόνια που ξεκίνησε η Διοίκηση μας αυτή τη προσπάθεια κυριολεκτικά από το μηδέν, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε δυο πρωταθλήματα κ ισάριθμες ανόδους, κάνοντας τον Πρόεδρο, τα μέλη της Διοίκησης κ τον κόσμο μας να αισθάνονται μεγάλη περηφάνια για όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα στο καμάρι της Αγίας Μαρίνας…
Το όμορφο αυτό ταξίδι συνεχίζεται…
#ΟΦΑΜ #ofamfamily #champions2020 🔴

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook