Αθανασάκης: “Γιορτάζει το χωριό μας, πάντα στην καρδιά μου οι Κουνάβοι”

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από την ομάδα, ωστόσο ο Μαρίνος Αθανασάκης θα έχει πάντα την ομάδα του χωριού του μέσα στην καρδιά του.

Έτσι με δηλώσεις που παραχώρησε στο athleticradio.gr ο πρώην βοηθός του Δημήτρη Τσέρου και νυν προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίηση του για την επιτυχία των Κουνάβων, ενώ τόνισε πως τα καλύτερα για το σωματείο έρχονται…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

“Μετά την ιστορική άνοδο της ομάδας των Κουνάβων της ομάδας του χωριού μου στην Α2 θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που έκαναν όλο τον χρόνο στο να γίνει αυτό γιατί τα παιδιά το πάλεψαν από την αρχή ως το τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφεραν γιατί το άξιζαν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να γιορτάζει από σήμερα το χωριό μας αυτή την άνοδο όλοι έβγαλαν ψυχή και πάθος όλη την περίοδο και το αποτέλεσμα ήρθε .. εύχομαι μια καλή χρονιά στην Α2 να έχουν όλοι τους υγεία και να βγούμε σύντομα από αυτό που ζούμε και χαίρομαι που βοήθησα και εγώ στο να γίνει αυτό. Μπορεί να έκανα το βήμα παραπάνω όμως η καρδιά μου είναι πάντα στην ομάδα του χωριού μου . Επίσης θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Τσαρσιταλίδη που βγήκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook