Μακρυμανωλάκης: “Τον τίτλο τον κατέκτησε η πιο ποιοτική ομάδα”

Δηλώσεις για τον τίτλο που κατέκτησε ο Μοχός, παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Μάνος Μακρυμανωλάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως ο Μοχός δίκαια κέρδισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ, ενώ ευχαρίστησε διοίκηση, συμπαίκτες και προπονητή.

Τέλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάει η χώρας μας λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Έστω και με τον πλέον άδοξο αθλητικά τρόπο η φετινή χρονιά τελείωσε με την ομάδα μας να κατακτά το πρωτάθλημα, που ήταν και ο στόχος μας.

Σίγουρα η μη μαθηματική κατάσταση ενδέχεται να αφήνει ένα δίκαιο (έως ένα βαθμό) αίσθημα αδικίας στους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου και της ανόδου, αλλά κατά την ταπεινή άποψη μου τον τίτλο τον κατέκτησε η πιο ποιοτική ομάδα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας που ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή στις καλές αλλά κυρίως στις κακές στιγμές, τον προπονητή μας Γιώργο Ποντίκαλη που χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ και τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συμπαίκτες που κατάφεραν να διαχειριστούν το βάρος του φαβορί από τον Αύγουστο, κάτι το οποίο κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επίτευξη των στόχων μας.

Καλό καλοκαίρι, εύχομαι και ελπίζω ότι με την έναρξη της νέας σεζόν θα έχουμε βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλες αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε σαν κοινωνία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook