Νταουσιάνης – Κεφαλούκος: Ξανά πρωταθλητές με τον Μοχό!

Ο Μοχός είναι πρωταθλητής στην Β1 ΕΠΣΗ και δύο ποδοσφαιριστές στο υπάρχον ρόστερ υπήρχαν και την τελευταία φορά που σήκωσαν τίτλο οι “κίτρινοι” στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ τη σεζόν 2007-2008.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Νταουσιάνη και Αντώνη Κεφαλούκο, οι οποίοι φέτος έχοντας μεγάλη επιρροή στον τίτλο του Μοχού κατάφεραν να πανηγυρίσουν και πάλι τίτλο με την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας όταν κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ τη σεζόν 2007 – 2008, γράφοντας και τότε το όνομα τους στην ιστορία του σωματείου.

Δώδεκα χρόνια μετά οι δύο τους αγωνίζονται και πάλι στον Μοχό και καταφέρνουν να πάρουν τον τίτλο, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα.

Νταουσιάνης και Κεφαλούκος, έχουν χαρίσει πολλά στην ομάδα του Μοχού και σίγουρα είναι μια ζωντανή ιστορία για το σωματείο, που επιστρέφει με σταθερά βήματα στις ένδοξες στιγμές του.

Αναμφίβολα οι δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν να θυμούνται και τον φετινό τίτλο αφού αυτό το πρωτάθλημα είναι το “restart” για την επιστροφή του Μοχού στα μεγάλα σαλόνια του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook