Αλμυρός: Σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα!

Η ομάδα του Γαζίου όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ήδη οι άνθρωποι αυτής προετοιμάζονται για να μπορέσει η ομάδα να δώσει δυναμικό παρών.

Ο Αλμυρός την φετινή χρονιά είχε ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία με το ρόστερ του να το ζηλεύουν ακόμα και ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα, ωστόσο η απόφαση της ΕΠΟ να κάνει το φυσιολογικό και να αυξήσει τις ομάδες στον 8ο όμιλο του έδωσε την ευκαιρία να ανέβει χωρίς καν να δώσει αγώνες μπαράζ, περιμένοντας πλέον μόνο την οριστική ανακοίνωση.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη ημέρα και στο ρόστερ που θα πλαισιώνει η ομάδα στην κατηγορία.

Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Κιάσσος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα χρονιά, αφού οι άνθρωποι του σωματείου από την πρώτη στιγμή που τον προσέγγισαν ήθελαν να τον έχουν για αρκετό καιρό στην ομάδα.

Έτσι λοιπόν σειρά θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν ή θα αποχωρήσουν, ενώ και οι μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι.

Η υγιής διοίκηση που έχει η ομάδα του Αλμυρού μπορεί να την κάνει να βλέπει πολύ ψηλά, έχοντας μάλιστα και μια δυνατή έδρα η οποία μπορεί να βοηθήσει στα ντέρμπι, αφού θυμίζουμε θα υπάρχει Κρητικός όμιλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook