Βολονάκης: “Φανήκαμε συνεπείς σε ότι μας ζητήθηκε στην δύσκολη περίοδο του ΠΑΟΚ”

Ο Δημήτρης Βολονάκης με επιστολή του, στα Μ.Μ.Ε. αναφέρει τους λόγους που πάρθηκε η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής πήρε την τελική απόφαση να μην συνεχίσει στην ομάδα μετά από κοινή απόφαση.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του αναφέρει ότι υπήρχαν διαφορές για τον σχεδιασμό της ομάδας στη νέα χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στην περυσινή χρονιά που η ομάδα βρισκόταν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Οι δηλώσεις του:

“Μετά την προ ολίγον ημερών συνάντηση μας δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας. Οι διάφορες μας συνέχισαν να υφίστανται όσον αφορά τον σχεδιασμό της για την νέα χρονιά με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να παρεκκλίνω των αρχών μου όπως και η ομάδα στις δικές της. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε η από κοινού μη συνέχιση της συνεργασίας μας. Πιστεύω πως φανήκαμε συνεπείς σε ο,τι μας ζητήθηκε από το Δ.Σ. στην δύσκολη περίοδο που διένυε ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τους παίκτες που συνεργάστηκα το Δ.Σ. και όλους τους φιλάθλους της ομάδας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook