Βολονάκης: “Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ένα λάθος που το κατάλαβαν στην ΕΠΣΗ”

Για την αναδιάρθρωση, την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το τι μπορούσε να πετύχει ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση πλέι οφ, μίλησε στον Athletic Radio 104.2 και την εκπομπή “Derby” ο Δημήτρης Βολονάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104.2:

Για την πρόωρη διακοπή των προπονήσεων και του πρωταθλήματος: “Η χρονιά σταμάτησε περίεργα, παράδοξα αλλά εμείς σαν πρωτάθλημα είχαμε μόλις μια αγωνιστική και ουσιαστικά δεν επηρέασε την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Όμως ότι κόπηκαν και οι προπονήσεις ξαφνικά, ήταν ένα πλήγμα για τον αθλητισμό αλλά και για τους ποδοσφαιριστές”. Νομίζω ότι οι ομάδες θα δυσκολευτούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι προετοιμασίες θα ξεκινήσουν μέσα ή τέλη Ιουλίου. Αν ξεκινήσουμε και πάλι έτσι μιλάμε για μια αποχή πάνω από τέσσερις μήνες κάτι που είναι σοβαρό”.

Για το αν επηρεαστεί το μεταγραφικό καλοκαίρι: “Δεν ξέφυγαν τα ποσά από όλες τις ομάδες. Φέτος η Δαμάστα και ο Αλμυρός έδωσαν πάρα πολλά χρήματα, όμως δεν ξέρω αν μπορούν να τα ξοδέψουν και φέτος. Αυτο θα κριθεί ανάλογα με το τι θα γίνει στην τουριστική εποχή στο νησί μας”.

Για το διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ: Βρεθήκαμε με την διοίκηση μιλήσαμε για την χρονιά που πέρασε αλλά και αυτή που θα έρθει και δεν υπήρξε καμία προσέγγιση και ήταν λογικό για εμένα να αποχωρήσω. Δεν ήταν το πλάνο που θα ήθελα.

Για το αν έπιασε ταβάνι ο φετινός ΠΑΟΚ: Δεν μπορούσε να πάει παραπάνω. Το ρόστερ είχε καλούς παίκτες αλλά δεν είχαμε βάθος. Υπήρξε παιχνίδι που κατεβαίναμε με δύο αλλαγές ή μια. Κάθε απώλεια στην αποστολή ήταν μαχαιριά για εμάς. Εκεί θεωρώ χάθηκε η χρονιά μας, αφού οι ομάδες που διεκδικούσαν τον τίτλο όπως η Δαμάστα και ο Αλμυρός είχαν φουλ βάθος. Υπήρχαν προβλήματα όμως δεν μας εμπόδισε να βγάλουμε την φιλοσοφία μας και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μάλιστα αν είχαμε πλέι οφ θα είχαμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε ακόμα και το πρωτάθλημα, αφού όλοι ξέρουμε ότι σε αυτά τα ματς όλα μπορούν να γίνουν. Το είδαμε και πέρυσι.

Για το φετινό πρωτάθλημα και την αναδιάρθρωση: Το φετινό πρωτάθλημα αδικούσε την ένωση και τις ομάδες, όσον αφορά τον καταρτισμό και τον σχεδιασμό τους. Νομίζω ότι ήταν λίγες οι ομάδες και το πρωτάθλημα είχε σχεδιαστεί να τελειώσει πιο νωρίς από τι τελείωσε κανονικά. Ήταν ένα λάθος που έγινε και οι άνθρωποι της ένωσης το αντιλήφθηκαν. Θεωρώ ότι το ιδανικό είναι 16 ή 18 ομάδες. Το 20 το θεωρώ υπερβολή.

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook