Δημήτρης Τσέρος: “Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι στους Κουνάβους και τη νέα χρονιά”

Για την υπέρβαση της ανόδου με τους Κουνάβους, τους στόχους του για τη νέα χρονιά, αλλά και την αναδιάρθρωση μίλησε στον Athletic Radio 104.2 και στην εκπομπή “Derby” ο Δημήτρης Τσέρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104.2:

Για την φετινή χρονιά: “Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Στην αρχή της χρονιάς  βάλαμε στόχο να σώσουμε την ομάδα αφού ήμασταν νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές είδαμε τις δυνατότητες μας και είπαμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου βγει. Ήταν μια ονειρική χρονιά που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο”.

Για την διακοπή της αγωνιστικής δράσης: “Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς η όλη κατάσταση. Ποδοσφαιρικά μας πήγε πίσω, αφού άλλαξε το ρυθμό όλων, ωστόσο η υγεία είναι πάνω από όλα”.

Για το αν είναι δίκαιη η βαθμολογία: “Μπορεί να είχαν μείνει μόλις δύο αγωνιστικές και να μην ξέραμε τι θα γινόταν, ωστόσο στις 20 αγωνιστικές που είδαμε θεωρώ ότι η βαθμολογία ήταν δίκαιη και η κατάταξη να αντικατοπτρίζει την εικόνα του πρωταθλήματος. Βέβαια άμα τελείωνε το πρωτάθλημα μπορεί να ήταν όλα διαφορετικά δεν θα το μάθουμε ποτέ αυτό”.

Αν έβλεπε μέσα του την άνοδο με τους Κουνάβους:Ποτέ δεν βάζω στόχους μακροπρόθεσμους. Προσπαθώ αγώνα με αγώνα να εμφανίζεται η ομάδα με ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος κάνω το ταμείο. Η ομάδα ήταν νεοφώτιστη, με παίκτες της περιοχής και σίγουρα είχαμε στόχο την παραμονή, όμως βλέπαμε μέσα από το πρωτάθλημα ότι μπορούσαμε παραπάνω”.

Για το μέλλον του στους Κουνάβους:  “Θα είμαι κατά πάσα πιθανότητα στους Κουνάβους! Και οι δύο πλευρές έχουν μείνει ευχαριστημένες από την συνεργασία και εκτός απροόπτου θα πορευτούμε μαζί. Θα είναι δύσκολη χρονιά., όμως έχουμε μάθει στα δύσκολα. Έτσι θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά με πιθανές μεταγραφές”.

Για την αναδιάρθρωση στα τοπικά πρωταθλήματα: “Η αναδιάρθρωση θα γινόταν είτε με τον κορωνοϊό είτε χωρίς αυτόν. Οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ κατάλαβαν το λάθος τους, αφού γνωρίζουν πολύ καλά από το ποδόσφαιρο. Είναι άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν και θα εμφανίσουν ένα καλό πλάνο που θα βοηθήσει για ωραία πρωταθλήματα”.

Για τον Ποσειδώνα: “Έχουν μπει άνθρωποι που θέλουν να κάνουν καλό στην ομάδα. Σαν ιστορία ο Ποσειδώνας έπρεπε να είναι ψηλότερα. Τον έχω στην καρδιά μου και όποτε μου ζητήθηκε ήμουν εκεί για να βοηθήσω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook