Σταματάει την προπονητική ο Ματθαιάκης

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χάρης Ματθαιάκης, γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου και την προπονητική.

Το ποδόσφαιρο το σταμάτησε μικρός αφού ο τραυματισμός του δεν τον άφησε να συνεχίσει, ωστόσο από τι φαίνεται και την προπονητική θα την αφήσει αρκετά νωρίς.

Ο νεαρός τεχνικός που είχε παραστάσεις σε αρκετές ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα έχοντας μεγάλη επιτυχία, αποχωρεί από τους πάγκους κάνοντας λόγο μάλιστα ότι είναι οριστική η απόφαση του.

Η ανάρτηση του: “Με αυτή τη φωτογραφία μου θέλω να αναφέρω ότι σταματάω την προπονητική για πολλούς και διάφορους λόγους. Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις ομάδες που δούλεψα προπονητικά και τις ομάδες που με προσέγγισαν μετά και μέχρι και σήμερα για να δουλέψω σε αυτές. Φεύγω από τον χώρο του ποδοσφαίρου γεμάτο εμπειρίες σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Είχα την τύχη να δουλέψω με πολλούς και αξιόλογους προπονητές και πήρα πολλά πράγματα από αυτούς και τους ευχαριστώ απλόχερα. Η απόφαση μου είναι οριστική. Στο ποδόσφαιρο έκανα μόνο φίλους και αυτό κρατάω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook