Ο Κώστας Μιχελακάκης στον Athletic Radio 104.2: “Να πάμε ψηλά, στον Πόρο δεν τα παράτησαν ποτέ”

Για την μεταγραφή του στον Πόρο, το πέρασμα του από τον Ρωμανό, αλλά και την πανδημία μίλησε στον Athletic Radio 104.2 ο Κώστας Μιχελακάκης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή “Derby” με τον Μανώλη Θέμελη και τον Κώστα Παπαδόπουλο:

Για τον λόγο να αγωνιστεί στον Πόρο τη νέα χρονιά: “Η καλή διοίκηση, ο προπονητής και τα καλά παιδιά που είναι και  καλοί ποδοσφαιριστές ήταν αυτό που με έκανε να πω εύκολα το ναι στον Πόρο”.

Για την πανδημία και την καραντίνα: “Είναι δύσκολο για όλους. Νομίζω ότι όλα ξεπερνιούνται με επιμονή και εμείς στο ποδόσφαιρο θα βρούμε τον δρόμο μας. Μπροστά σε αυτή την πανδημία δεν γινόταν να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα η  υγεία”.

Για τους τραυματισμούς του και την αντιμετώπιση τους: “Έχω ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς έχοντας περάσει και την πόρτα του χειρουργείου. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στον αθλητισμό, όμως θα πρέπει να προσέχει ο αθλητής όσο μπορεί, να κάνει σωστή προπόνηση και να κάνει καλή διατροφή”.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: “Το φετινό πρωτάθλημα της Κρήτης είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει παραπάνω κατηγορίες ή έχουν παίξει χρόνια στην κατηγορία αυτή”.

Για τους στόχους του Πόρου:  “Πέρυσι κατάφερε να σωθεί η ομάδα επειδή δεν τα παραίτησαν ποτέ έδειξαν χαρακτήρα. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και μέσα από αυτό το πρωτάθλημα να δείξει τι ανθρώπους, προπονητές και παίκτες έχει το σωματείο”.

Για το πέρασμα του στον Ρωμανό: Ο Ρωμανός για εμένα ήταν ένα καλό κεφάλαιο. Ήταν τέλεια δύο χρόνια, με έναν προπονητή που έχει όρεξη και συμπαίκτες που έχουν τέλειο χαρακτήρα. Εγώ πιστεύω στον εαυτό σου”

Για την θέση που του αρέσει να παίζει: “Εμένα μου αρέσει να παίζω σαν δεκάρι. Τώρα όπου μου χρειαστεί θα προσπαθήσω να παίξω όσο πιο καλά γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα. Κυνηγάω το γκολ γιατί μου αρέσει, αλλά περισσότερο μου αρέσει να δημιουργώ”.

Κλείνοντας μίλησε για Ρωμανό και Πόρο λέγοντας: “Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ρωμανό γιατί άπαντες ήταν κύριοι και από αυτούς πήγα στον Πόρο. Να έχουμε μια καλή χρονιά και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook