Τζώρτζης: “Ο Δήμος αντί να μας ενθαρρύνει μας ζητάει χρήματα”

Ιδιαίτερα προβληματισμένος και αγανακτισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ρωμανού Γιώργος Τζώρτζης σε δηλώσεις του στο athleticradio.gr.

Η ομάδα της Ελιάς είναι αποφασισμένη να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, μιας και ο Δήμος Χερσονήσου ζητάει χρήματα από το γήπεδο, τα εισιτήρια και τις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι “κιτρινόμαυροι”.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τζώρτζης μίλησε στο athleticradio.gr για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα με αφορμή την απόφαση του Δήμου, ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρξει υποχώρηση από τον Ρωμανό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η ομάδα πήρε μια σωστή απόφαση για να μην κατέβει στο πρωτάθλημα. Είναι αδιανόητο να ζητάνε από εμάς να πληρώνουμε ποσοστά σε γήπεδο, εισιτήρια και διαφημιστικές ταμπέλες . Ποια ερασιτεχνική ομάδα καλείται να πληρώνει στο Δήμο της χρήματα; Δεν το έχουμε ξανά δει ποτέ αυτό το πράγμα. Αντί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που ασχολούνται και χάνουν ώρες μακριά από τα σπίτια τους τα παιδιά τους, βάζουν το χέρι στην τσέπη και κάποιες φορές πολύ βαθιά, ζητάει χρήματα από τους κόπους μας. Αυτό το κόσμημα της Ελιάς αντί να το έχουν στα ψηλά ζητάνε και χρήματα μοιάζει απίστευτο. Πιστεύω ότι θα υπάρξει ξεσηκωμός από το χωριό της περιοχής  αν δεν αλλάξει κάτι. Εμείς την απόφαση μας την έχουμε πάρει και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook