Ασήμι: Βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα ο Νικολιδάκης

Σε φούλ ρυθμούς συνεχίζει τις προπονήσεις το Ασήμι έχοντας δώσει μέχρι στιγμής τρεις φιλικές αναμετρήσεις

Σε φούλ ρυθμούς συνεχίζει τις προπονήσεις το Ασήμι έχοντας δώσει μέχρι στιγμής τρεις φιλικές αναμετρήσεις με Φαιστό, Ραυκο και ΑΕ Μοιρών.

Στα τρία αυτά φιλικά ο προπονητής της ομάδας του Ασημίου μπόρεσε να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του καθώς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους.

Τόσο στο πρώτο φιλικό η ομάδα προσπάθησε και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο έχοντας παράλληλα και την ουσία, όπως βέβαια και στο δεύτερο, αλλά και στο τρίτο όπου παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος ήταν μεγαλύτερης κατηγορίας, η νεανική ομάδα του Ασημίου που χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς παίχτες έδειξε στοιχεία συνοχής και άφησε αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια.

Σε ότι αφορά το ρόστερ, να τονίσουμε ότι υπάρχει χημεία καθώς έχει κρατηθεί στην πλειοψηφία του το περυσινό, ενώ σε αυτό έχουν ήδη προστεθεί δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και μετά, πιθανότατα θα γίνουν δυο τρείς ακόμα προσθήκες σε θέσεις που ο προπονητής έχει διαπιστώσει αδυναμία (έναν τερματοφύλακα κι ένα επιθετικο), ώστε η ομάδα να έχει βάθος, να είναι όσο γίνεται πιο πλήρης και μέσα από σκληρή δουλειά να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook